Det var dags att ta ned mitt äppelträd

Hej och välkommen ska du vara hit. Det är alltid så roligt att se er kommentera så fina grejer, jag blir så himla glad då. Nu blir det ett annorlunda inlägg om något som jag aldrig har skrivit om innan, men jag tror att ni fortfarande kommer uppskatta det. Jag ska skriva lite om ett företag vid namn Trädfällning Uppsala.

Jag bor i ett litet hur och jag har även en liten trädgård med massor av fina träd. Jag tycker om träd, för det ger en sådan fin och mysig känsla, speciellt på våren när de blommar. Jag har två äppelträd och när de blommar så blir bladen vita och rosa och det får mig att må så bra. Ett av dessa äppelträd mår dock inte så bra och det var därför jag ringde Trädfällning Uppsala så att de kunde ta en titt på det och se om vi var tvungna att ta ner det. Tyvärr var det så att trädet var såpass gammalt och det sjöng på sista refrängen, och det var då bäst att ta ner det och plantera nytt om jag så skulle vilja det. Sagt och gjort tog Trädfällning Uppsala ned detta träd och det kändes väldigt tomt med en gång vilket är väldigt tråkigt, men samtidigt vill man inte ha ett träd i trädgården som inte mår bra. Jag har även kollat på lite äppelträd som jag vill plantera på tomten och jag har hittat ett jättefint som kommer se så bra ut när det har växt till sig. Jag kan till och med lägga upp en bild på det nya trädet som det så önskas, så att ni kan få se hur det ser ut. Nu är det dags att avsluta detta inlägg, men jag kommer naturligtvis med ett nytt imorgon, så ni blir inte utan mig så länge. Ha det jättebra nu och ta hand om er.